Присъединете се към предизвикателството за ТС на Nutrilite™: вземете БЕЗПЛАТНИ подаръци по случай 90-годишния ни юбилей!

01 Август 2024

Едно специално пътешествие към по-добър живот в чест на нашата юбилейна година!

Nutrilite™ доставя продукти и решения за вашето здраве и благосъстояние още от 1934 г. Независимо дали сте с нас отдавна или едва от скоро, ние ви благодарим, че избирате продуктите на Nutrilite, за да поддържате здравето си всеки ден. За да отбележим специалния повод представяме предизвикателството за ТС на Nutrilite – една специална възможност да празнувате с нас и да си припомните доверието, което сте ни гласували през годините.

От 1 август до 31 октомври 2024 г. участниците имат възможността да отключат вълнуващи награди, като събират ТС от всяка покупка на продукти Nutrilite.

  • Натрупайте най-малко 250 ТС от продукти на Nutrilite всеки месец през тримесечния период и ще получите висококачествена пътна чанта, брандирана за 90-тата годишнина на Nutrilite.
  • Натрупайте над 500 ТС от продукти на Nutrilite всеки месец през тримесечния период и не само ще получите висококачествената пътна чанта, но и БЕЗПЛАТЕН часовник Fitbit Charge 6!

Пътната чанта не само осигурява удобство по време на пътуванията ви, но служи и като напомняне да поставяте здравето си на първо място, където и да отидете. Чантата разполага с достатъчно място за вашите най-важни продукти на Nutrilite и други необходими пособия за пътуване, гарантирайки, че вашият ангажимент към благосъстоянието остава непоколебим дори и когато сте в движение.

Смарт часовникът допълва предимствата на пътната чанта, като предлага допълнителна помощ в полза на вашите цели в областта на здравето. Той се интегрира безпроблемно в ежедневието ви, с което гарантира, че създадените през 90-те дни здравословни навици ще продължат и след периода на предизвикателството.

Но макар тези безплатни подаръци да служат като страхотна награда в края на предизвикателството, нашият фокус се простира отвъд тях. Истинската награда се крие в трайните промени, които ще направите за едно по-здравословно бъдеще. Ние целим да ви дадем възможност да развиете позитивни навици за цял живот, които да надхвърлят периода на предизвикателството.

Продуктите на Nutrilite, които участват в предизвикателството за ТС, могат да бъдат намерени тук.

Започнете това пътешествие с нас още днес!


Често задавани въпроси

За да получите по-голяма яснота и отговори на всякакви потенциални въпроси относно критериите за участие, наградите и други важни подробности, моля, прегледайте следните ЧЗВ. Ако имате допълнителни въпроси, за съдействие се обърнете към нашия екип за поддръжка на клиенти.

  1. Кой може да участва в промоцията?
    СБА и временни СБА (специални членове, Член+, Socio Consumido, маркетингови съветници).
     
  2. Ами ако съм пропуснал квалификация през първия или втория месец? Мога ли да се квалифицирам, като генерирам липсващата лична ТС през следващия месец?
    ТС трябва да се натрупва на месечна база. Ако пропуснете първия квалификационен месец, вече не можете да участвате в промоцията.
     
  3. Как се третира допълването относно личната ТС за промоцията?
    Няма техника на допълване, която да отговаря на условията на тази промоция. ТС, засегната от техниката на допълване, също не се отчита.
     
  4. ТС за кои продукти се отчита в промоцията?
    - Всички брандирани продукти на Nutrilite, Truvivity и bodykey се отчитат. Моля, имайте предвид вероятността за намаляване на ТС при активните промоции.
    - Брандирани продукти на XS, Artistry, eSpring, iCook, g&h, Glister, Satinique, Home НЕ се отчитат.

    За да видите всички продукти, които се отчитат за ТС, моля, кликнете тук.
     
  5. Ще получа ли наградата за всеки кандидат?
    Да. Ще получите наградата(ите) за всеки кандидат, след като изпълните предизвикателството. Например ако даден номер на СБА има двама кандидати и изпълни предизвикателството, всеки кандидат ще получи наградата.
     
  6. Това само за личната ми ТС от личната количка ли важи или също и за ТС от допълнителната количка?
    Отчита се цялата ТС, включително лична ТС, клиентска ТС и ТС от допълнителната количка, с изключение на ТС от партньорски магазини.
     
  7. Ще се брои ли ТС от абонаментни поръчки?
    Да, ще се брои.
     
  8. Тази промоция може ли да се комбинира с други специални програми, като например подаръчните купони или програма START?
    Да.
     
  9. Ако три поредни месеца се генерира двойно повече лична ТС всеки месец, безплатният подарък ще бъде ли удвоен?
    Наградата ще е максимум една пътна чанта и един часовник Fitbit.
     
  10. Кога и как ще бъде доставена наградата?
    Наградите ще бъдат добавени автоматично към следващата ви поръчка след 6 ноември, без значение на каква стойност е тя.
     
  11. Колко дълга е гаранцията на часовника Fitbit или пътната чанта?
    Гаранциите за удовлетвореност на Amway не важат за безплатни артикули. Гаранцията за удовлетвореност и законовата гаранция се прилагат само за основния закупен/платен продукт, а безплатният промоционален артикул не поражда никакви гаранционни права. Ще заменим подаръка само в случай на повреда по време на доставката.