Започнете деня си правилно!
Преобразете сутрините си с навици, насочени към здравето, за да поддържате дългосрочното си благосъстояние.
Преобразете сутрините си с навици, насочени към здравето, за да поддържате дългосрочното си благосъстояние.
Знаете ли, че може да има хранителни пропуски в закуската Ви?
При типичните сутрешни хранения често се срещат тези общи хранителни пропуски:(1-2)
• Минерали: калций, желязо, калий, магнезий
• Витамини: D и фолиева киселина
• Диетични фибри
• фитонутриенти от плодове и зеленчуци
Благосъстоянието Ви започва с началото на всеки ден
Здравословната закуска помага(1-2-3) да стимулира метаболизма, да възстанови енергията, да поддържа паметта и когнитивните функции, да поддържа теглото.
Науката зад програмата
Искате ли да научите повече за предимствата от здравословното сутрешно хранене?
Страхотният ден започва с подходящите хранителни вещества
Важно е да започвате деня си с хранене, богато на хранителни вещества. Опитайте се да включите висококачествен протеин, сложни въглехидрати и здравословни мазнини(4-5).
Подобрете своята сутрешна рутина с Nutrilite™ Morning Nutrition
Включително:
• Изцяло растителен протеин: висококачествен протеин на растителна основа
• Фибри на прах: 3 фибри за поддържане на здравето на червата
• Double X: 12 витамина, 10 минерала и фитонутриенти
• Помощни ресурси за здравословни навици
Здравословно начало, което не се ограничава само до първото хранене
Вкусни рецепти,
за да се насладите още повече на основните хранителни вещества сутрин
Йога сесии,
за да отпуснете ума си, да се свържете с вътрешното си Аз и да започнете деня заземени и освежени.
Лесни идеи за тренировка,
които да ободрят тялото Ви и да Ви помогнат да владеете сутринта и да завладеете деня.
Практики на осъзнатост,
за да стимулирате когнитивната яснота, емоционалната регулация и цялостното благосъстояние.
Започнете да създавате здравословна сутрешна рутина сега
Набавете си всички основни хранителни вещества и установете здравословни навици, за да поддържате Вашето благосъстояние.
1Cahill LE, Chiuve SE, Mekary RA, et al. Prospective study of breakfast eating and incident coronary heart disease in a cohort of male US health professionals. Circulation. 2013; 128: 337-343. [Gibney 38]
2Bi H, Gan Y, Yang C, et al Breakfast skipping and the risk of type 2 diabetes: a meta-analysis of observational studies. Publ Health Nutr. 2015; 18: 3013-3019
3de Castro JM. The time of day of food intake influences overall intake in humans. J Nutr. 2004; 134: 104-111. [Bi 22]
4O’Neil CE, Byrd-Bredbenner C, Hayes D, et al. The role of breakfast in health: definition and criteria for a quality breakfast. J Acad Nutr Diet. 2014; 114:S8-S26
5Barr SI, DiFrancesco L, Fulgoni VL, 3rd. Consumption of breakfast and the type of breakfast consumed are positively associated with nutrient intakes and adequacy of Canadian adults. J Nutr. 2013; 143: 86-92. [19]